Hei ja tervetuloa!

Mukava kun pääsit tutustumaan Vaalon sivulle. Olen Jouni Mattila ja autan teitä mielelläni asumista koskevissa asioissa.

Olen kotoisin Oulusta ja nykyään asun Jyväskylän Kekkolassa. Olen toiminut kiinteistövälitysalalla vuodesta 2012, ensin Kiinteistömaailmassa myyntineuvottelijana ja kiinteistönvälittäjänä, mistä etenin rakennusliikkeen uudiskohteiden myyntipäälliköksi vuonna 2014.

Perustin Vaalon Oulussa vuonna 2015. Yritys keskittyi uudistuotannon myyntiin ja markkinointiin, yhteistyössä mm. aiemman työnantajan kanssa. Samalla myimme uudiskohteiden ostajien edelliset asunnot tehokkaasti eteenpäin. Tällä hetkellä opiskelen sekä kauppatieteitä (KTM) että rakennustekniikkaa (Insinööri) tarjotakseni parasta mahdollista apua jokaiselle kodinvaihtajalle – oli kyseessä uusi tai vanha asunto, remonttikohde tai valmis koti.

Olen suorittanut kiinteistövälittäjän ammattipätevyydet (LKV,LVV) vuonna 2013 ja saanut julkisen kaupanvahvistajan oikeudet vuonna 2014. Kiinteistömaailmalla ollessani minut palkittiin ns. huippumyyjänä ja olin koko ketjun viiden parhaan myyjän joukossa. Samaan aikaan asiakastyytyväisyyteni oli erinomainen 4,8/5. Uskon että tällä pohjalla, sekä parhaillaan yli sadan asunnon henkilökohtaisella vuosimyynnillä pystyn auttaamaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla!

Terveisin

Jouni Mattila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

0440 46 0440

jouni.mattila@vaalo.fi

Ota yhteyttä

Vaalo LKV
Y-tunnus:
2034200-8
Postiosoite:
Emännänpolku 4, 90230 Oulu